Benvolgut/es,

Com us vaig comentar en una ocasió anterior al Caixa Fòrum es pot veure aquests dies l’exposició “Cooperativisme + Modernisme” dedicada als cellers cooperatius. La mostra ens provoca una reflexió de plena actualitat: com la innovació i la cooperació permeten superar les adversitats. Us convido a veure aquest vídeo que he fet sobre el tema.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=egFdfboJ00o]

Si pagesos i propietaris van ser capaços de cooperar per innovar a principis del segle XX, i ens han deixat com a testimoni aquestes magnífiques construccions, hauríem de ser capaços, cent anys després, d’aprendre de l’experiència i, utilitzant les mateixes eines, superar l’actual situació.

 

One Response to Cooperació + innovació: una combinació per sortir de la crisi

  1. […] de l’Albi, dedicada a la fabricació d’oli i que és una de les cooperatives que compta amb un celler modernista construït per l’arquitecte César Martinell, deixeble d’Antoni […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Completa la fórmula matemàtica per comentar si us plau * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.