Els passats dies 16 i 17 d’abril vaig assistir al Biz Euroregió, una convenció de negocis per als nous emprenedors de l’Euroregió Pirineus Mediterrània. La trobada va comptar amb la participació de 60 empreses de les regions de Catalunya, Illes Balears, Languedoc-Roussillon i Midi-Pyrénées. Per la part catalana hi van participar 27 empreses que van poder establir relacions comercials, cercar socis i fer negoci amb la resta d’empreses participants.

Aquest esdeveniment s’ha celebrat per primera vegada en el marc del programa Creamed, una xarxa de vivers d’empresa de l’Euroregió, en el qual participa en representació de Catalunya la Direcció General d’Economia Social, Cooperativa i Treball Autònom.

20130422-142007.jpg

L’Euroregió Pirineus-Mediterrània és un espai amb un gran potencial per convertir-se en el motor econòmic del Sud d’Europa i és un espai natural de col•laboració i expansió de l’activitat de les nostres empreses.

Els vivers d’empresa són una infraestructura de suport a les noves empreses que contribueixen a la dinamització econòmica al territori. En el projecte Creamed s’ha treballat per afavorir la col•laboració i cooperació entre els vivers, s’ha millorat la formació del personal tècnic que hi treballa, i s’han desenvolupat eines per facilitar a les empreses residents als vivers l’ampliació de negocis a altres zones de l’Eroregió.

En aquesta convenció de negocis es varen premiar les millors iniciatives empresarials de les empreses participants. La catalana Bismart s’ha endut un dels premis, juntament amb la plataforma web comunitària WIMHA de Midi-Pyrénées, a Akinao de Languedoc-Roussillon i a MG Tech de les Illes Balears.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Completa la fórmula matemàtica per comentar si us plau * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.