Després del parèntesi estival en què hem pogut gaudir d’uns dies de descans i agafar forces, encetem de nou l’activitat amb l’objectiu de posar en marxa accions de suport a l’economia social i cooperativa, a l’emprenedoria i al treball autònom. Just abans de vacances vam llançar al mercat diversos instruments per millorar les possibilitats de finançament de les nostres empreses. Es tracta de la línia de finançament per emprenedors, autònoms i Comerços, així com la línia de finançament per a l’economia social i cooperativa i una línia d’avals específica per a cooperatives.

En aquest darrer trimestre de l’any confiem a engegar altres accions de suport per a emprenedors, autònoms i empreses d’economia social, així com continuar la nostra tasca de difusió de l’economia social i cooperativa mitjançant les jornades Coopscatalunya: Economia Social al territori i els Debats d’Economia Social i Cooperativa. Les properes cites són:

– Jornada a Reus, el 19 de setembre. Oportunitats emprenedores i financeres amb les empreses d’economia social i cooperativa

– Debat d’Economia Social: “El futur de les mutualitats de previsió social” el 20 de setembre al Palau Moja

Esperant, com sempre, que aquesta informació sigui del vostre interès, us desitjo a tots una feliç tornada de vacances.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Completa la fórmula matemàtica per comentar si us plau * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.