En el camp de la promoció i el foment de l’economia social venim impulsant des de la Direcció general algunes iniciatives per promoure la relació de les empreses mercantils amb les empreses d’economia social, Centres Especials Treball i Empreses d’Inserció, de manera destacada.

Així, aquest divendres hem celebrat al Palau Moja de Barcelona el cinquè debat d’Economia Social sota el títol “Col·laboració entre empreses mercantils i Centres Especials de Treball”. Els debats d’Economia Social i Cooperativa, que se celebren un cop al mes, tenen per objectiu prestigiar i visibilitzar l’economia social i les solucions que des d’aquestes empreses i entitats es poden oferir als principals reptes socials i econòmics als quals s’enfronta la nostra societat.

Per parlar-nos d’aquestes experiències ens han acompanyat la Maria José Pujol, directora d’Icària Iniciatives Socials, l’ignasi Ferré, director general de Barter i Joséphine García, directora de RRHH a Avis.

 image001Cal posar en valor l’avaluació positiva que feien els representants de les dues empreses mercantils, Barter i Avis, de la relació comercial que tenen amb el CET d’Icària Iniciatives. Ambdós han posat de manifest la qualitat de la prestació de serveis i la professionalitat de l’empresa. Totes dues han trobat un proveïdor excel·lent que a més satisfà l’estratègia empresarial per la Responsabilitat Social de l’Empresa.

Maria José Pujol ha animat també a les empreses presents a participar en la segona edició de la iniciativa “Business With Social Value”, www.businesswithsocialvalue.org,  event en el que col·labora el Departament i es celebrarà el desembre a Barcelona, un esdeveniment solidari que consisteix en facilitar els contactes entre empreses ordinàries i el Centres Especials de Treball.

La reflexió que hem aportat des de la Direcció general és la de subratllar que cada vegada més les empreses mercantils estan apostant per establir relacions comercials amb els Centres Especials de Treball i les Empreses d’Inserció, i tot i que encara tenim molt recorregut a fer, les empreses que estan apostant per la Responsabilitat Social és cada vegada més gran.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Completa la fórmula matemàtica per comentar si us plau * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.