El passat dimecres 23 d’abril va començar l’acció de formació per a directius de l’economia social i cooperativa del programa aracoop. 50 directius d’algunes de les cooperatives més destacades de Catalunya participen en algun dels 3 mòduls del programa: Lideratge, Marketing Lateral i Comunicació o bé en el programa complet. La formació la imparteix l’escola de negocis EADA, el què aporta un plus de prestigi i qualitat a la formació.

En aquest vídeo explico els objectius d’aracoop i d’aquesta acció en concret.

Entre els participants hi trobem representants d’empreses tan destacades com Abacus, ACTEL, Arrossaires del Delat de l’Ebre, etc. el què demostra la voluntat d’aquestes empreses de millorar contínuament la seva gestió empresarial per convertir-se en empreses excel·lents. Per maximitzar l’impacte social i econòmic de les  empreses d’economia social cal que la seva gestió sigui tan eficient  –o més- que la de qualsevol altra empresa.

Amb aquest programa formatiu arrenca una més de les 16 actuacions previstes pel programa aracoop. També en el marc del programa, el passat cap de setmana es va dur a terme el Social StartUp Weekend, organitzat per la Universitat de Barcelona, en què durant tres dies, grups d’estudiants universitaris van treballar de forma intensiva en la creació de 10 projectes empresarial de caire social.

Per estar al dia del desenvolupament del programa i de les properes activitats programades seguiu el web www.aracoop.coop i el compte de Twitter @aracoop.

AEsperant que aquesta informació sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Completa la fórmula matemàtica per comentar si us plau * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.