El passat 26 de juny es va celebrar una reunió del Consell Assessor del programa aracoop, integrat per les 80 entitats que al conjunt del país col·laboren per renovar, ampliar i enfortir l’economia social i cooperativa. El programa aracoop, impulsat pel Departament amb la participació activa de la Confederació i les federacions de cooperatives, no seria possible sense la implicació d’aquestes entitats -ajuntament, col·legis professionals, universitats, cambres de comerç, entitats financeres, associacions i fundacions…- que comparteixen recursos amb el programa i ajuden a permeabilitzar el conjunt del territori i dels sectors socials i econòmics en favor de l’economia social i cooperativa.

En aquesta reunió del Consell Assessor es van posar en comú i es van valorar les actuacions dutes a terme fins ara en el marc del programa aracoop i el seu impacte com ara les 100 empreses participants en les diferents accions d’acompanyament en les diferents fases de desenvolupament de l’empresa (creació, enfortiment i viabilitat i creixement i internacionalització), les 1500 persones que han assistit a sessions de divulgació i sensibilització, els 1500 alumnes que han participat en l’acció FesCoop de cooperativisme a l’escola, els impactes als mitjans de comunicació o a través del web i les xarxes socials.

Seguir llegint aquí

 

One Response to Renovar, ampliar i enfortir l’economia social i cooperativa

  1. […] vaig dir en la reunió del Consell Assessor del programa aracoop celebrat la setmana passada, la reforma de la llei i el programa aracoop han de ser dos pilars per […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Completa la fórmula matemàtica per comentar si us plau * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.