image001 (2)

Dilluns passat es va celebrar l’acte Catalunya Emprèn. Noves eines per a emprenedors i entitats amb la participació del conseller Felip Puig. En l’acte es va presentar la nova pàgina web del programa Catalunya Emprèn, així com el mapa interactiu #ServeisPerEmprendreque aglutina informació de 316 entitats públiques i privades que presten serveis de suport a persones emprenedores a tot el territori i de 1.800 serveis.

 

 

L’acte va servir també per a fer balanç del programa Catalunya Emprèn i cal destacar la important contribució que fem des d’aquesta Direcció General a l’assoliment dels objectius generals del programa. Així, la xarxa Catalunya Emprèn, formada per 160 entitats al conjunt del territori va atendre 35.000 persones emprenedores durant l’any 2014 i va donar suport a la creació de 4.500 empreses.

 

Per la seva banda, com ja sabeu, el programa aracoop va arribar a més de 6.500 beneficiaris i s’ha donat suport a 200 projectes empresarials i 150 empreses ja constituïdes. El programa Consolida’t ha permès a 362 autònoms rebre formació, assessorament i acompanyament en la negociació financera, afavorint el manteniment de la seva activitat en el mercat.

 

Aquests projectes, juntament amb d’altres que s’impulsen des d’ACCIÓ com ara l’Start-Up Catalonia, el pla Esprint o el programa d’Emprenedoria Corporativa completen un ampli ventall de recursos per a les persones emprenedores a Catalunya.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Completa la fórmula matemàtica per comentar si us plau * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.