Una setmana més,  vull compartir amb vosaltres els diversos actes i jornades que s’impulsen dins l’àmbit d’actuació de la direcció general, que reben el nostre recolzament i suport i que permeten ampliar l’ecosistema a través d’aquesta suma d’esforços.

 

Donar a conèixer el nou marc jurídic i els marges d’autoregulació, les peculiaritats de la forma jurídica cooperativa tot aprofundint en les possibilitats que ofereix la nova llei de cooperatives, ha estat l’objectiu de les dues sessions una celebrada a Tarragona i l’altra a Suara Cooperativa, amb més de100 persones participants.

 

image003

 

 

També a Reus, s’ha posat en valor l’emprenedoria social a través de caso d’èxit com els de les empreses iwopi , Batec i l’Associació Alba.

 

Creativitat Cooperativa i Trobada amb el Tercer Sector

 

 

En l’àmbit de la responsabilitat social, destacar dues actuacions, encaminades a la millora de la gestió responsable, el darrer mòdul del Cicle Formatiu Rscat i  la jornada organitzada per l’empresa d’economia social Apunts i la Càtedra d’Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba per reconèixer i exemplificar experiències win win entre empreses i entitats del tercer sector.

 

 

image007

Aquesta setmana, s’ha celebrat també una de les darreres accions del programa aracoop que a reunit unes 20 persones participants en una sessió sobre disseny  i prototipatge per crear i solucionar, a través del “Desing Thinking” i de “Lego Serious Play”.

 

 

Finalment recordar-vos que el proper dimecres dia 28 d’octubre celebrarem l’acte de cloenda del programa aracoop sota el lema: “ara som més coop” amb l’objectiu de reconèixer als participants, les entitats col·laboradores i totes les persones que amb el vostre compromís i treball diari heu contribuït a l’assoliment dels objectius del programa. Moltes gràcies!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Completa la fórmula matemàtica per comentar si us plau * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.